QARTAS

Click here to edit subtitle

Ekipa

Rok Us
je diplomirani inženir radiološke tehnologije, magistrski študent nuklearne medicine na Zdravstveni fakulteti UL in sodelavec službe za informatiko na Ekonomski fakulteti. Pod okriljem katedre za radiološko tehnologijo koordinira raziskovalno delo na področju merjenja kakovosti rentgenogramov. Pred tem je sodeloval pri razvoju aplikacije za nadzor dozne obremenitve pacientov v okviru programa ŠIPK.

Pri projektu QARTAS je zadolžen za razvoj in optimizacijo algoritmov, ki temeljijo na razumevanju tehnoloških in fizikalnih značilnosti slikovne diagnostike.

Sven Novšak

je študent 3. letnika Radiološke tehnologije. Poleg opravljanja študija se ukvarja z izdelovanjem spletnih vsebin in razvijanjem aplikacij. Dobre organizacijske sposobnosti je pridobil, kot dijaški predsednik Srednje zdravstvene in kemijske šole in dijaški predsednik Šolskega centra Novo mesto. Udeleževal se je izobraževanj, kot so, EU kamp, Evropa in podjetnost za srednješolce. Poleg tega je tudi sodeloval pri razvoju aplikacije za nadzor dozne obremenitve pacientov v okviru programa ŠIPK. 


Pri projektu QARTAS je zadolžen za design, tržne analize in upravljanje kapitala.

Petja Cvar 
končuje študij radiološke tehnologije na Zdravstveni fakulteti UL. V sklopu raziskovalnega oddelka katedre radiološke tehnologije sodeluje pri projektu s področja merjenja kvalitete radiografskih slik. Navdušenje nad tehničnim in organizacijskim delom projektov uresničuje kot občasni pomočnik produkcije pri Divison Productions. 

Pri projektu QARTAS je zadolžen za pomoč pri nadaljnem razvoju programskih algoritmov, stika z uporabniki in optimizacijo dela.